• Dolar
    32.381
  • Euro
    34.774
  • Ç.Altın
    3.959
  • Altın
    2.412
KIRIKKALE
21°
02:41

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkalespordan bir kayıp daha

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 20. Hafta karşılaşmalarında Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, Karabük İdmanyurdu mücadelesi oynandı. Mücadeleyi Karabük İdman Yurdu 2-1 kazandı.


Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta 20. Hafta mücadeleleri oynanıyor. Karabük deplasmanına giden temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü kötü gidişata dur demek için Karabük karşısında 3 puan arıyordu. 14.00’da başlayan mücadele iki takımın da 3 puan arayışına konuk oluyor. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren tempoyu düşük tutan, riske girmeyen iki takımda gol bulamadan soyunma odasının yolunu tuttular.

İKİNCİ YARI HAREKETLİ GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkin başlayan takımlar ataklarını sıklaştırdı. Daha etkin başlayan Karabük İdman Yurdu 53. Dakikada Yakup Ramazan Zorlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Skora karşılık arayan ve puan kaybetmek istemeyen temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulubü ataklarını sıklaştırdı. 87. Dakikada Mehmet Güneş’in attığı golle beraberliği yakalayan temsilcimiz beraberliği çok fazla koruyamadı ve 88. Dakikada tekrar kalesinde golü gördü. Mücadeleyi 2-1 Karabük İdman Yurdu kazandı. Bu sonuçta Kırıkkalegücü Futbol Kulubü’nün galibiyet hasreti 6 maça çıktı ve 19 puanda kaldı.

İlginizi Çekebilir

İl Sağlık Müdürü Kırıkkalelileri uyardı!

İlginizi Çekebilir

İnşaat malzemesi yüklü TIR yandı

İlginizi Çekebilir

AFAD’dan hayati uyarı bildirimi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26097

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#